Ingrediënten:
- 3 el pijnboompitten
- 2 el olijfolie
- 1/2 el rodewijnazijn
- 1 el mosterd
- 1 el vloeibare honing
- 250 gr pitloze rode druiven
- 150 gr rucola sla
- 1 rode ui in hele dunne ringen
- 200 gr zachte geitenkaas
Bereiding:
Zet de ovengrill aan. Rooster de pijnboompitten in een droge koekenpan zonder olie. Maak een dressing van de olie, azijn, mosterd en 1 tl honing en breng op smaak met peper en zout. Meng de dressing met de rucola en ui. Leg de geitenkaas in plakken op een met bakpapier bekleede bakplaat en besprenkel ze met een beetje olie. Grill ze in ongeveer 4 minuten tot ze zacht en lichtbruin zijn. Blijf voor de zekerheid even kijken want het kan heel snel gaan. Verdeel de salade over 4 borden en leg er dan de geitenkaas op. Bestrooi met de pijnboompitten.