Zoek op ingrediënt, trefwoord of receptnaam

Categorieën

donderdag 23 september 2010

Snelle Gevulde Tomatensoep


Ingrediënten:
- soepbasis voor gebonden soep
- soepgroente 150 gr
- 2 handen penne
- blik reuzenbonen (of gehaktballetjes)
- ui, fijn gehakt
- 2 el olijfolie
- teentje knoflook, fijngesneden

Bereiding:
1) Fruit de olie en knoflook in de olie. Kook ondertussen de pasta gaar.
2) Voeg soepgroente toe en laat 3 minuten meebakken.
3) Voeg de soepbasis toe met de hoeveelheid water die op het etiket staat.
4) Breng aan de kook en laat 10 minuten zachtjes pruttelen.
5) Voeg pasta en reuzenbonen toe en serveer met brood.
De soep is het lekkerst als de smaken goed ingetrokken zijn. Dus laat hem liever een halfuurtje staan en verwarm voor serveren.

Met meer pasta wordt de soep automatisch een pastasaus, lekker met kaas en sla.