Zoek op ingrediënt, trefwoord of receptnaam

Categorieën

donderdag 23 september 2010

Sajoerboontjes met Couscous en Groenteballetjes

Ingrediënten:
- 500 gr sperziebonen, uiteindes eraf
- couscous voor 4 personen
- Sajoer (pakje van conimex)
- 2 pakken groenteballetjes
- olijfolie

Bereiding:
1) Kook de sperziebonen voor 5 minuten, giet daarna af.
2) Bak de sperziebonen in olie in een wokpan voor ongeveer 2 minuten.
3) Voeg de sajoer en 200 ml water toe en laat ondertussen water koken voor de couscous en bereid de groenteballetjes aldus de verpakking.
4) Laat de saus in ongeveer 10 minuten indikken.
5) Giet kokend water over de couscous totdat ze net onderwater staan en dek dan af. Na ongeveer 3 minuten is het ingetrokken. Roer wat olie door de couscous en breng op smaak met peper en zout.
6) Serveer de sajoerboontjes met de groenteballetjes en de couscous.