Zoek op ingrediënt, trefwoord of receptnaam

Categorieën

maandag 28 maart 2011

Salsa Nachos en Salade van Radijsjes

Het is niet vaak dat ik mijn zusjelief zo blij (al dan niet voor de foto) met mijn eten zie. Waarschijnlijk kwam dit omdat we chips bij het avondeten aten.. Maar goed, er zat ook heel veel groente in! Helaas ben ik vergeten foto's te maken toen alles er nog mooi uit zag, verdeeld over schalen, met alle ingrediënten erin etc. Maar we hadden zo'n honger dat er uiteindelijk alleen nog deze foto gemaakt kon worden omdat Madame als traagste eet. Hopelijk heb ik binnekort wel mooie foto's!

Aardappeltjes: een kilo geschilde aardappels in kleine blokjes met 4 el olie, 2 teentjes knoflook in plakjes en 3 takjes rozemarijn in de oven voor een uurtje.

Salsa Nachos: Een halve zak Nachos (ik had de extra scherpe maar andere smaken kunnen ook) in een ovenschaal bestrooien met wat kaas en even in de oven. Daarna bestrooien met salsasaus en blokjes avocado.

Muntsaus: Griekse yoghurt, geperst teentje knoflook, peper, 6 muntblaadjes in kleine stukjes en een beetje olie.

Radijsjes Salade: Een halve witte kool in reepjes, een bosje radijsjes in plakjes en een rode ui in reepjes met een dressing van 1 1/2 el olie en een halve el appelazijn